image_pdfimage_print

Стани доброволец

Доброволците на “Лъвско сърце Утопия” са много важна част от състезанието и без тяхната помощ инициативата ни би била трудно изпълнима. Затова каним всеки, който се чувства достатъчно отговорен и мотивиран, да стане част от лъвския екип в провеждането на едно от най-мащабните спортни събития у нас.

Като доброволци в “Лъвско сърце Утопия” може да ви се наложи да: да контролирате трафик, да поддържате подкрепителни пунктове, да маркирате и почиствате трасе, да изпълнявате древни тракийски обичаи, да почиствате рани, да подкрепяте ултра атлетите в тежки моменти и много други приятни занимания. Всеки доброволец ще получи персонална грамота за труда си, а за най-отдадените ще предоставим безплатни условия за къмпингуване в сърцето на базов лагер “Лъвско сърце Утопия” с достъп до вода, тоалетни и душове.

Ако припознаваш идеите ни ела и се присъедини към нашия отбор на 01-03.07.2022, за да преживеем заедно приключението “Лъвско сърце Утопия”.

Моля, оставете контактите си във формата по-долу и ние ще се свържем с вас при първа възможност, за да ви предоставим повече подробности около състезанието.

Регистрацията не е отворена все още!

BIBИмеФамилия